Продажба на Помпа с електронен пресостат Gardena Premium 6000/5 inox LCD / 1000 W ; 46 метра /

Обадете се сега
0877 737 537
или прегледай всички продукти на

Помпа с електронен пресостат Gardena Premium 6000/5 inox LCD / 1000 W ; 46 метра /

Помпа с електронен пресостат Gardena Premium 6000/5 inox LCD / 1000 W ; 46 метра /
кликни снимката за пълен размер кликни снимката за пълен размер
Помпа с електронен пресостат Gardena Premium 6000/5 inox LCD / 1000 W ; 46 метра /

Помпа с електронен пресостат Gardena Premium 6000/5 inox LCD / 1000 W ; 46 метра /

Защо да не използвате безплатна дъждовна или кладенчова вода за градината или за тоалетната или пералната машина в дома? Компактната помпа с електронен пресостат GARDENA ...
Помпа с електронен пресостат Gardena Premium 6000/5 inox LCD / 1000 W ; 46 метра /
Помпа с електронен пресостат Gardena Premium 6000/5 inox LCD / 1000 W ; 46 метра /
 • Спецификация на Помпа с електронен пресостат Gardena Premium 6000/5 inox LCD / 1000 W ; 46 метра /

  Защо да не използвате безплатна дъждовна или кладенчова вода за градината или за тоалетната или пералната машина в дома? Компактната помпа с електронен пресостат GARDENA 6000/5 inox LCD е изключително подходяща както за мобилна, така и за стационарна употреба - там, където ви е нужна. В работа моделът Premium е изключително тих: водата тече през 4-степенна засмукваща турбина и така значително намалява шума. Корпусът от неръждаема стомана съчетава удобство и дълъг живот. Множеството вградени функции правят помпата с ел. пресостат дълготрайна, удобна и безопасна за използване. С практичния LCD дисплей имате пълен контрол, например над налягането и количеството изпомпвана вода, които са показани на ясния дисплей на помпата. Освен това дисплея на помпата предупреждава за замръзване и информира за потенциални неизправности. Електронен пресостат активира автоматично помпата, когато е необходима вода и след това я изключва. Защитата срещу работа на сухо предотвратява повреждането на помпата при липса на течност за изпомпване. За да се предотврати навлизането на нечистотии и пясък в помпата, което би довело до неизправности, в нея е вграден филтър с голям обем. Това е практично, тъй като не е необходим външен предварителен филтър.Възвратният клапан предотвратява работа на сухо на маркуча след спиране или когато помпата бъде разкачена. Още едно предимство: чрез останалата в маркуча вода се скъсява значително времето за повторно засмукване при следващото стартиране. За изработването на помпата са използвани само висококачествени материали и така се гарантира мощност и почти безшумна работа. Двигателят, оборудван с работен кондензатор и топлинен прекъсвач, практически не се нуждае от поддръжка и изпомпва водата ефикасно и тихо с 4-степенна засмукваща турбина. За да е лесно използването, големият отвор улеснява пълненето на помпата преди работа. Гумените крачета осигуряват стабилен стоеж и работа с малко шум и ниско ниво на вибрации. Благодарение на двете изходни тръби, едната от които въртяща се, могат да се свържат и използват две устройства едновременно. В случай на предстоящо замръзване, водата от помпата може лесно да се източи през дренажната пробка. GARDENA мисли за всичко.

  Всичко е под контрол
  На светодиодния дисплей периодично се показва ясна информация за работата на помпата, като налягане и дебит на водата. Освен предупреждение за замръзване, се показват също и неизправности в системата. Така винаги ще държите всичко под контрол.

  Пести енергия и е удобен
  Електронен пресостат активира помпата, когато е необходима вода и след това я изключва. Всичко е автоматично. Това пести електроенергия, щади помпата и е удобно.

  Защита от нечистотии
  За да се предотврати навлизането на нечистотии и пясък в помпата, което би я повредило, в нея е вграден филтър с голям обем. Това е практично, тъй като не е необходим външен предварителен филтър.

  Защита срещу работа на сухо
  Вградената защита срещу работа на сухо защитава помпата от повреди, като спира работата й при отсъствие на среда за изпомпване и така предотвратява работа на сухо.

  Тиха като шепот, но мощна
  Водата тече през 4-степенна засмукваща турбина и така значително намалява шума, без да прави компромис с високата производителност на помпата - за удобна тиха работа.


  Технически данни:

  • Номинална мощност 1000 W
  • Максимален дебит 5500 л/ч
  • Макс. налягане 4,6 бар
  • Макс. дълбочина на самозасмукване 8 м
  • Макс. височина на изхвърляне 46 м
  • Засмукваща турбина 4 степени
  • Тегло 13 кг
  • Дължина на кабела 1,5 м
  • Тип захранващ кабел H07 RNF
  • Клас на ел. защита IP X4

 • Произведено в: Германия
 • Доставка: На склад
 • Каталожен №:01760-20
 • * Всички цени са с включен ДДС.

Сравняване на машини

видео
Подобни продукти


Сподели мнението си с нас...


Изпрати на приятел


Изпрати

Изпрати запитване


Изпрати